Tarinoita Skifflepapoista

juttu_ksml_lokakuu

Keskisuomalainen 3.10.2016

img_4374

BÄNDIPAPPOJEN ESITTELY

DSC_0040

Ami: Pyykkilauta, matkalaukkubasso ja mamman vispilät. *Musiikkimaku: iskelmä, jazzi ja blues  *Mukavin keikkamuisto: 18 vuotiaana ensimmäinen soittokeikka  *Lempijuomani: vesi, lonkero ja olut  *Lempiruokani: kotiruoka esim. kermainen lohikeitto tumman leivän kanssa ja raikas vesi tai olut

DSC_0001

Tapsa: *Lempiruoka: ravintola Sävelen hamppari, rouvan kaalikääryleet ja kaikki muukin suuhun pantava *Lempijuoma: vesihän se paras juoma on, joskus ilmojen edellä Single Malt *Lempimusa: 60-luku, 70-luku, blues, rokki Runningin konemusiikki, Juice, Teemu, Eagles, Rolling Stones

DSC_0007

Hannu: *Lempiruoka:lihapullat ja muussi *Lempijuoma:punaviini *Lempimusiikki:blues/jazz *Musiikillinen esikuva: The Beatles *Hienoin keikkamuisto:katusoiton SM-kisat

DSC_0027

Timo: Mandoliini, huuliharppu ja laulu *Musiikkimaku: suomipop, proge ja avaruusmusiikki *Esikuvani: Donitsi-Markku, Jean Michel Jarre *Mukavin keikkamuistoni: ylivoimaisesti Grilli 21 ja Yläkaupungin Yö, anopin 70v juhlat *Lempijuomani: katso Lonkero loikkaa, Appelsiini-Cola Grandipillimehu *Lempisyömäni: kabanossi, kotipitsa ja gulaskeitto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arto Lepistö: Kuva ja jutut tulossa…

HYVIÄ OHJEITA SOITINRAKENTAMISEEN

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s